Kursevi

Unaprijedite kvalitet svojih prezentacija sa ovim dodatnim materijalima koje smo pripremili za vas!

Kada odslušate naš kurs, dobićete i ove eksluzivne bonuse potpuno BESPLATNO! Ovaj materijal je savršena dopuna svemu što ćete naučiti na kursu i uštjedeće vam mnogo vremena prilikom pravljenja sledeće prezentacije.EKSTRA BONUS

Pretplata na PREMIUM sadržaj portala Vijesti


Premium sadržaj je najkvalitetniji sadržaj koji proizvodi redakcija Vijesti, ekskluzivne informacije, analize, reportaže, kolumne koje se ne mogu naći samo na portalu Vijesti. Cijena mjesečne pretplate iznosi 2,99 eura, a učesnici kursa dobijaju besplatan pristup tri mjeseca!

NOVI BONUS!

Jedinih 10 slajdova koji će vam trebati


Za vas smo pripremili 10 slajdova u PowerPoint-u gdje smo opisali na svakom slajdu sadržaj koji treba da postavite. Sadržaj slajdova je koncipiran tako da obezbijedi da svojom prezentacijom ispričate priču.

  • Napravite prezentaciju sa optimalnim brojem slajdova
  • Dodajte još slajdova u slučaju potrebe ne narušavajući strukturu priče

BONUS #1

Kako da ubijedite vašeg šefa da vam kaže „Da“ (e–Knjiga)


Vještina da prodate svoju ideju ili projekat vašem šefu je ključna za uspeh u karijeri. Ako niste u mogućnosti da dobijete odobrenje od šefa kada vam je to potrebno, teže ćete napredovati u karijeri. U ovoj maloj e-Knjizi, objasnićemo vam 6 koraka koje je neophodno da preuzmete, kako bi efektnije prodali ideju ili projekat i dobili željeno „Da“.

BONUS #2

Komplet PowerPoint šablona


Pripremili smo za vas gotove slajdove, već napravljene u PowerPoint-u koje možete prilagoditi vašim potrebama tako što ćete upisati tekst koji vama odgovara i postaviti odgovarajuće fotografije ili ilustracije.

BONUS #3

Upitnik koji će vam pomoći da saznate potrebe vaše publike


Publika nije došla da vidi vas. Ona je došla da vidi šta možete da uradite za njih. Zbog toga smo za vas pripremili upitnik sa 7 pitanja koja će vam pomoći da pripremite prezentaciju u skladu sa potrebama vaše publike. Za svako pitanje je pripremljen kratak opis koji će vam pomoći da bolje razumijete zbog čega je važno da znate sve odgovore.

BONUS #4

Akcioni plan napravljen u Excel-u sa svim koracima neophodnim za pravljenje odlične prezentacije


Sve što treba da uradite je da u ovom Excel dokumentu upišete datum kada držite prezentacije, i odmah ćete dobiti spisak akcija koje treba da realizujete, kao i datume kada treba da počnete sa svakom akcijom.