O nama

"2BI" pruža svojim klijentima profesionalnu podršku kada su informacione i komunikacione tehnologije u pitanju. Nastali smo kao potreba tržišta za kompanijom koja će pomoći u rješavanju kompleksnih IT pitanja, a pri tom neće imati sukob interesa prilikom pružanja svojih usluga.

Naš cilj je da štitimo interese svojih klijenata i da im pomognemo da pametno investiraju u informacione tehnologije. To radimo na jedan nov i moderan način stalno imajući na umu potrebe naših klijenata.

Želimo da pomognemo kompanijama u Crnoj Gori da unaprijede svoje IT okruženje čime ćemo značajno smanjiti troškove poslovanja, povećati efikasnost preduzeća i procese učiniti jednostavnijim. Kroz unapređenje IT sistema želimo da pomognemo u očuvanju prirode CG na način što ćemo smanjiti potrošnju el.energije, smanjiti korišćenje papira itd. Takođe, sa kvalitetnim IT sistemom, kompanije u CG će moći da ubrzaju svoje poslovanje, smanjiće vrijeme koje im je potrebno da osmisle, razviju i plasiraju proizvod, a sve to sa ciljem da postanu konkurentne u regionu. U krajnjem želimo da IT infrastruktura u CG bude među vodećima u regionu, kako kod malih i srednjih preduzeća tako i u velikim kompanijama.

Iznajmljivanjem usluga pružamo mogućnost da naši klijenti koriste iskustvo, tehnologije i resurse 2BI preduzeća kako bi uspješno realizovali svoje projekte. Lista naših proizvoda raste iz dana u dan, a svi oni su orjentisani isključivo prema klijentima i potrebama tržišta.

Business Integration and Business Intelligence d.o.o.
Bulevar Pera Ćetkovića,
81000 Podgorica, Crna Gora

Godina osnivanja: 2006
Oblik organizovanja: Društvo sa ograničenom odgovornošću
PIB: 02626616
PDV: 30/31-05513-9

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

Inženjeri 2BI će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.

Saznajte više >>>

Partneri

Poslovni partneri imaju vrlo bitnu ulogu za 2BI i njegove postojeće i potencijalne klijente.