2BI tim

2BI tim je naš najznačajniji resurs! Danas 2BI zapošljava stručne i profesionalne ljude koji su osnov stabilnosti preduzeća.

Naši kadrovi su visokoobrazovani, ambiciozni, imaju volju da rade, uče i svakodnevno se usavršavaju. Ne plaše se novina i izazova, vole da istražuju, stvaraju, održavaju i njeguju to što su stvorili.

Znanje i kvalifikacije naših zaposlenih su kamen temeljac našeg uspjeha. Svi zaposleni rade na sopstvenom razvoju, proširenju svojih znanja i usavršavanju tehnika kojima se služe u svakodnevnom poslu. Pri tom, vođeni su samo jednim ciljem – da naši klijenti budu zadovoljni. Ovaj cilj nalazi se iznad svih poslovnih interesa, jer upravo ispunjenje ovog cilja obezbjeđuje dugoročan uspjeh.

Moralne norme su visoko kotirane na listi vrijednosti 2BI kompanije i prilikom zapošljavanja novih kadrova, ova činjenica zauzima veoma značajno mjesto u cijelom procesu. Smatramo da naši zaposleni ne predstavljaju samo našu kompaniju, već, na neki način, i naše klijente, pa samim tim profesionalne i moralne norme su od izuzetnog značaja.

 

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

Inženjeri 2BI će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.

Saznajte više >>>

Partneri

Poslovni partneri imaju vrlo bitnu ulogu za 2BI i njegove postojeće i potencijalne klijente.