Stipendije

Uvidjevši da stipendiranjem studenata i njihovim zapošljavanjem odmah po diplomiranju dobijajamo vrijedan i izuzetno perspektivan kadar, odlučili smo ulagati u obrazovanje mladih.

„2BI” svake školske godine stipendira studente sa Univerziteta u Crnoj Gori i to sa Ekonomskog fakulteta, Prirodno matematičkog i ETF-a.

Tražimo studente koji:

  • žele da svoju poslovnu karijeru nastave u Crnoj Gori;
  • žele da posvete svoju profesionalnu karijeru korporativnom upravljanju, istraživanju tržišta, marketingu, prodaji, promociji proizvoda itd.;
  • žele da posvete svoju karijeru za istraživanje IT sistemskog okruženja, administraciji mreža, projektovanju ICT sistema;
  • žele da rade na optimizaciji i povećanju efikasnosti funkcionisanja poslovnih procesa preduzeća, analizi različitih ICT rešenja itd.
  • Stipendiramo studente koji su se iskazali bilo školskim uspjehom ili radom na zahtjevnijim projektima iz gore navedenih oblasti.

Po završetku školovanja uz osigurano radno mjesto omogućavamo stalno usavršavanje, kao i mogućnost daljeg osposobljavanja, školovanja ili specijalizacije.

Ako želite da se prijavite za našu stipendiju, molimo Vas da na naš e-mail pošaljite CV, propratno pismo, razlog zašto se prijavljujete za stipendiju kod nas, kao i reference koje Vam mogu pomoći da odaberemo upravo Vas.

Prijave za stipendije primamo do popunjavanja planiranog broja mjesta.

Odobrenje da provjerimo vaše podatke u MUP-u CG?

 

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

Inženjeri 2BI će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.

Saznajte više >>>

Partneri

Poslovni partneri imaju vrlo bitnu ulogu za 2BI i njegove postojeće i potencijalne klijente.