Politika društvene odgovornosti

Misija

2BI je posvećena razvoju zajednice u kojoj radimo. Smatramo našom obavezom da budemo pokretači razvoja i inicijatori modernizacije društva, istovremeno poštujući životnu sredinu i društvo u kome živimo. Naš cilj je da ostvarimo značajnu ulogu u našem domenu uticaja.

Izjava

Poslovanje sa našim partnerima ostvarujemo na osnovu uzajamnog poštovanja i povjerenja. Želimo da postignemo visok kvalitet života i standarda zaposlenih kao i društvene zajednice u kojoj poslujemo.

Koncept

Važan element pri donošenju Poslovnih odluka predstavlja naša društvena odgovornost.

Principi

 1. Kodeks poslovnog ponašanja

  Poštujemo sva međunarodno priznata ljudska prava i slobode. Primjenjujemo visoke standarde poslovnog rukovođenja.
 2.  Briga o zaposlenima

  Pružamo jednake mogućnosti svima prilikom zapošljavanja i razvoja zaposlenih. Jedini kriterijum za napredovanje jeste kvalitetno obavljanje zadataka. Poštujemo prava zaposlenih. Obezbjeđujemo sigurne zarade. Ne zahtjevamo od zaposlenih prekovremeni rad koji prevazilazi zakonske okvire.
 3.  Bezbjednost i zaštita na radu

  Pružamo bezbjedno i zdravo radno okruženje na svim mjestima gdje naši zaposleni obavljaju radne zadatke i preduzimamo sve preventivne mjere kako bi sveli na minimum rizik od bilo kakvih vanrednih događaja. Ne izlažemo zaposlene zadacima koji su opasni, nesigurni ili mogu imati negativan uticaj na zdravlje.
 4.  Društvena angažovanost kroz sponzorstva

  Promovišemo društvenu angažovanost, pomažući obrazovni i sportski razvoj zajednice.
 5.  Odnos sa klijentima

  Gradeći poslovne odnose sa klijentima, rukovodimo se najvišim zakonskim i etičkim standardima. Uspjeh naše firme se može jedino ostvariti uz zadovoljstvo naših klijenata. Najkvaklitetnija usluga je obaveza svakog zaposlenog. Pozitivan pristup rješavanju svih problema klijenata je jedini ispravan način.
 6.  Razvoj

  Stalna analiza prethodno ostvarenog, omogućiće napredak i još kvalitetniji rad.
Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

Inženjeri 2BI će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.

Saznajte više >>>

Partneri

Poslovni partneri imaju vrlo bitnu ulogu za 2BI i njegove postojeće i potencijalne klijente.