#38: SMSBank-Balcan: Jednostavno koristite SMS usluge banaka u Crnoj Gori

Banke u Crnoj Gori nude različite SMS servise koji vam pružaju informacije o stanju vaših finansija. Postoje mnogi klijenti banaka koji imaju mogućnost korišćenja ovih servisa, ali ih u stvarnosti skoro uopšte ne koriste, jer je suviše komplikovano pamtiti broj na koji treba poslati poruku, te sadržaj same poruke.


Besplatna mobilna aplikacija SMSBank, omogućava da na jednostavan način koristite SMS usluge banaka. Postoji u verzijama za Android i iOS uređaje. Cilj aplikacije je da korisnici nakon početnih podešavanja, pomoću jednog klika saznaju stanje na svom računu, kreditnoj kartici ili slično. Aplikacija je potpuno sigurna za korišćenje, jer nema uvid u bilo kakve finansijske informacije o korisniku, već služi samo kao zamena za uobičajeni proces kucanja SMS poruke sa odgovarajućim kodom i njeno slanje.

Kao što smo već rekli, aplikacije su dostupne za Android i iOS i možete ih preuzeti sa sledećih linova: Android, iOS.Kada se aplikacija startuje, prvo što treba da uradite jeste da izaberete jednu ili više banaka čije SMS usluge želite da korisitite. Nakon toga, klikom na željenu banku, dobijate mogućnost korišćenja SMS usluga koje banka nudi.Kada izaberete uslugu koja vam treba, pojaviće se standardni ekran za slanje SMS poruke na vašem mobilnom telefonu sa već unetim potrebnim sadržajem poruke, i sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku.


Uskoro će na našem sajtu biti dostupna uputstva za podešavanje aplikacije, za svaku od banaka u Crnoj Gori na adresi.

Prijavite se kako bi dobijali naš blog elektronskom poštom.

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

2BI inženjeri će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.