< Blog

< #51-#60

#60: Prvi utisci o tabletu Tesla L7

Tesla tablet stiže u lepo dizajniranoj kutiji u kojoj dobijate sledeće:


Tablet prilično dobro napravljen, posebno kada se uporedi sa ostalim tabletima ovog cenovnog ranga. Ima blago zaobljene ivice i može udubno da se drži u jednoj ruci. Ekran je dimenzije 7”, rezolucije 1024x600 piksela i ima podrazumevanu vertikalnu orjentaciju. Kabl OTG (On The Go) vam omogućava povezivanje raznih uređaja sa tabletom, a verovatno najkorisnija će vam biti mogućnost povezivanja 3G modema, kako bi imali internet gde ne postoji WiFi signal. Sto se tiče specifikacija, tablet poseduje Intel procesor i 8 GB internog smeštajnog prostora, što se može proširiti do 32 GB pomoću mikro SD kartice. Sve to pogoni verzija Androida Kit Kat 4.4.2.

Većina priključaka i dugmića se nalazi na gornjoj užoj strani:


Dok na zadnjoj strani imate sledeće:


Pored ovoga postoji i prednja kamera smeštena u levom gornjem uglu koju možete koristiti za potrebe Skype-a. Nakon startovanja uređaja, uverili smo se da intelov procesor i 2 GB rama čine da se glatko prolazi kroz sve menije što je vrlo važno kada se razmišlja o osećaju koji ima korisnik prilikom korišćenja. Ekran dobro reaguje na dodir. Tablet ovih dimenzija se može ugodno koristiti za konzumaciju različitih medijskih sadržaja, čitanje elektronskih knjiga, pretraživanje web-a i slično. O trajanju baterije i rezultatima testova koje ćemo sprovesti, pisaćemo u kompletnoj recenziji za nekoliko nedelja.

Za sada, na osnovu prvih utisaka, možemo reći da nabavka ovog tableta, za cenu od 69,99 € predstavlja dobru kupovinu.


Pitanje za vas: Da li ste razmišljali o nabavci tableta od 7” i za koje potrebe bi ste ga koristili? Komentare možete ostaviti na našoj Facebook stranici facebook.com/itpodrska.


Prijavite se kako bi dobijali naš blog elektronskom poštom.

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

2BI inženjeri će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.