< Blog

< #81-#90

#81: 11 najboljih besplatnih alata za vaš PC za koje možda niste čuli

Bez mnogo priče, u nastavku vam navodimo 11 najboljih besplatnih programa za vaš PC, za koje možda niste čuli. Na ovoj listi nisu Dropbox, VLC media player, Skype ili slični odlični programi koje koristi većina ljudi. Sve programe koje vam navodimo imaju potpuno funkcionalne besplatne verzije. Neki od navedenih programa imaju verzije koje se plaćaju, ali njihove funkcionalnosti nisu razmatrane.


#11: Cold turkey

Upotrebite ovaj program kako bi bili produktivniji. Služi da privremeno blokirate proistup socijalnim mrežama, on-line igricama, elektronskoj pošti i slično. Na ovaj način ćete smanjiti mogućnost da vas različita upozozenja odvuku od onoga što radite.

#10: Google url shortener

Ovaj program vam omogućava da dugački url koji želite da pošaljete nekome, značajno skratite. Posebno je korisno kada delite neki sadržaj na Twitter-u i ne želite da potrošite mnogo karaktera.

#9: Nozbe

Ovo je program koji vam olakšava upravljanje zadacima. Možete ga koristiti samostalno ili u timu. Ima integraciju sa programom koji zauzima prvo mesto na ovoj listi.

#8: Pocket

Sačuvajte članke, video materijale i ostalo za ksnije. Ovaj program vam omogućava da sadržaj koji želite da pogledate kasnije kada buidete imali vremena bude na jednom mestu lako dostupan.

#7: Survey Monkey

Ovo je jedan od najpopularnij alata za realizaciju anketa On-line. Omogućava vam da napravite ankete, pošaljete ih mailom, evidentirate ko vam je odgovorio i analizirate odgovore.

#6: LastPass

Ukoliko koristite različite lozinke za različite stvari, teško ćete ih sve zapamtiti. Ova aplikacija ih pamti umesto vas.

#5: LoseIt

Ova aplikacija vam pomaže da jednostavno sprovedete plan za smanjenje kilaže.

#4: Notepad++

Jedino što možete da radite u ovom program jeste da kucate. Možemo samo reći da je ovo odličan program koji morate imati na svom računaru.

#3: MailChimp

Ukoliko želite da budete konstantno u kontaktu sa vašim klijentima, morate im redovno slati neke za njih vredne informacije. Efektan način da se ovo realizuje jeste formiranje e-mail liste i slanje newsletter-a. Ovaj servis ima vrlo jednostavan alat i mnogo mogućnosti koje možete koristiti u okviru besplatne verzije.

#2: Slack

Besplatno komunicirajte sa članovima tima. Šaljite različita dokumenta i jednostavno pretražujte prethodne komunikacije. Napravite kanale u zavisnosti od tema koje razmatrate i u pojedine kanale uključite samo neke članove tima.

#1: Evernote

Ovo aplikacija može da vam služi kao digitalni mozak. U nju možete smeštati sve: beleške, slike, članke sa Interneta, recepte,…Jedna od svakako najbolji besplatnih aplikacija koje su trenutno dostupne. Preko 100 miliona korisnika na svetu.

Pitanje za vas: Da li vi znate za neku ne toliko poznatu aplikaciju koja nam može biti korisna? Komentare možete ostaviti na našoj Facebook stranici facebook.com/itpodrska.


Prijavite se kako bi dobijali naš blog elektronskom poštom.

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

2BI inženjeri će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.