#87: Šta treba da sadrži stranica "O nama" vašeg sajta

Da li ste znali da je stranica "O nama" često druga najposećenija stranica vašeg sajta, odmah iza naslovne. Imajući ovo u vidu, potrebno je uložiti određeno vreme i napraviti je tako da pruži dovoljno informacija posetiocima sajta koje će ih zainteresovati za vaše usluge.
Predlažemo da prilikom kreiranja ove stranice uradite sledeće:

1. Nemojte pisati O vama

Najčešća greška koja se pravi na ovoj stranici jeste da se krene sa informacijama o tome kada je firma osnovana, kolika ima zaposlenih i slično. Realnost je da ovakve stvari ne zanimaju ljude. Oni su došli na sajt da vide na koji način možete da rešite njihove probleme.

2. Komunicirajte ko ste iz ugla klijenata

U prvih nekoliko rečenica objasnite na koji način to što vi radite može pomoći posetiocima vašeg sajta. Navedite koji je vaš proizvod ili usluga, opišite problem koji pokušavate da rešite, objasnite rešenje koje predstavljate i istaknite korist od primene rešenja.

3. Koristite konverzacijski stil pisanja

Pokušajte da pišete kao da razgovarate sa nekim. Najlakše je da zamislite da vas je neko pitao da mu objasnite šta radite.

4. Navedite osnovne stvari o vašoj firmi tek nakon što opišete kako možete pomoći

Kada sve napišete kako smo prethodno objasnili, možete da navedete osnovne informacije o tome kada je firma osnovana, gde se nalazite i slično.

5. Objasnite kako vas mogu kontaktirati

Na kraju napišite koji je najlakši način da vas kontaktiraju. Postavite broj telefona ili adresu elektronske pošte pomoću koje će dobiti najbrži odgovor na vaš zahtev.

Pitanje za vas: Šta se nalazi na vašoj stranici "O nama"? Komentare možete ostaviti na našoj Facebook stranici facebook.com/itpodrska.


Prijavite se kako bi dobijali naš blog elektronskom poštom.

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

2BI inženjeri će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.