Klijenti o nama – priča o uspjehu

Angažovanjem 2BI-a, naša Banka je dobila pouzdanog partnera koji nam na brz i efikasan način pomaže, kako u rješavanju svakodnevnih IT problema, tako i u planiranju i realizaciji značajnih IT projekata. Pored ugovorenih obaveza, posebno bi istakli posvećenost radnika 2BI-a, koji uživaju naše veliko povjerenje.

Najznačajniju podršku od 2BI-a dobijamo u oblasti održavanja korisničke opreme (računara i periferija), kao i pomoć u održavanju računarske mreže i telekomunikacionih linkova (kao konsultanti za mrežna pitanja).

Posebno treba istaći da smo, angažovanjem 2BI-a i njihovom podrškom u okviru filijala širom Crne Gore, napravili značajne uštede i značajno rasteretili naše radnike od mnogobrojnih odlazaka na udaljene lokacije.

Sa zadovoljstvom možemo preporučiti 2BI firmama u Crnoj Gori koje na taj način mogu smanjiti troškove održavanja IT-a, i zavisno od djelatnosti i veličine kompanije, prepustiti im dio održavanja IT sistema.
CKB
Saša Šehovac, rukovodilac odjeljenja IT
operacija

 

Relevantna, specijalizovana i odgovorna saradnja, samo su neki od atributa koji krase “2BI”. Njihova predanost, inovativnost i lični pristup klijentu, omogućavaju uspješno partnerstvo.
Invest Banka MontenegroINVEST BANKA MONTENEGRO
Alenka Mugoša, Direktor IT sektora

 

Firmu “2BI” smo angažovali kao našu IT podršku prije nekoliko godina. Tokom tog perioda pružili su nam značajnu pomoć prilikom održavanja mreže, servera i računara u berzi, kao i pomoć prilikom povezivanja klijenata sa Berzom. Ovom saradnjom smo obezbijedili ozbiljnog partnera sa kojim gradimo nas biznis.
Nex BerzaNEX BERZA
Predrag Popadić, IT sektor

 

Kao korisnik usluga izuzetno smo zadovoljni sa kvalitetom saradnje koju smo na planu implementacije i održavanja računara i računarske mreže ostvarili sa 2BI.

Brzo, efikasno, profesionalno i odgovorno izvršavanje svih dogovorenih poslova i zadataka od njihove strane karakterisali su sve faze naše međusobne poslovne saradnje. Zahvaljujući takvom profesionalnom odnosu 2BI i datoj stručnoj logistici osigurali smo veoma stabilno i efikasno funkcionisanje uspostavljenog informacionog sistema. Stoga sa punim razlogom možemo 2BI da preporučimo ostalim potencijalnim klijentima kao njihov pravi izbor u oblasti razvoja savremenih informacionih tehnologija.
MCCANN ERICSONMCCANN ERICKSON
Darko Pavićević, Izvršni Direktor

 

Brz odziv i kvalitet odlikuju vašu kompaniju. Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama.
MAMAMAMA
Boris
Darmanović, Izvršni Direktor

 

“2BI” odlikuje visoki stepen profesionalizma, kvalitetan odnos prema klijentu, razumijevanje. Zbog svega ovoga imamo odličnu saradnju. Iskreno preporučujem “2BI”.
AGRO AUTOAGRO AUTO
Ljiljana Doganđić, Administrator

 

Saradnja sa “2BI” je jednostavna, a rezultati su vrhunski. Nadamo se da će ostati naši partneri jos dugi niz godina.
FEDEXFEDEX
Amela Krpuljević, Executive Director

 

Samo  tako nastavite - na dobrom ste putu!
PG BROKERPG BROKER
Igor
Vojinović, Executive Director

 

Analizom svakodnevnih problema našeg poslovanja, zaključili smo da povremeno imamo potrebu za angažovanjem IT stručnjaka koji nam mogu riješiti različite probleme vezano za rad naših računara, aplikacija na njima, štampača i ostale opreme.

Angažovali smo firmu “Business Integration & Business Intelligence”, sa kojom imamo veoma uspješnu saradnju. Inženjeri ove firme na efikasan način, ne ometajući rad naših zaposlenih, pomažu našem centru da uspješno odgovori na sve zahtjeve korisnika.
FRANCUSKI INSTITUTFRANCUSKI INSTITUT AD
Gerome Kelle, Direktor

 

Vrlo smo zadovoljni uslugom koju nam pruža „2BI“.
LUTREXLUTREX
Vlade Bojović, Direktor

 

Iz našeg rada sa 2BI možemo sa sigurnošću reći da je to tim mladih profesionalaca, spremnih da reaguju u svakom trenutku, sa jako dobrim poznavanjem kako novih tehnlologija, tako i raspolažuće opreme na tržištu.

Smatramo da 2BI pruža izuzetno širok ospeg usluga koje nude, počev od instalacije i održavanja računara pa do implementacije kompleksnih IT rješenja.

Možemo sa zadovoljstvom preporučiti firmu 2BI i sve njene zaposlene za obavljanje poslova održavanje IT sektora.
INSTITUT ZA MEDIJE CRNE GOREINSTITUT ZA MEDIJE CRNE GORE
Radojica Bulatović, Direktor

 

Od prvog dana znaju naše potrebe i olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Partner zbog koga je naše poslovanje sigurnije.
GREEN HOUSE
Dragan Vuković, Direktor

 

2BI je uvijek tu kada nam treba pomoć!
PERIMEX doo
Mira
Kapor, Manager

 

Saradnjom sa 2BI veoma smo zadovoljni i očekujemo da i nastavak saradnje bude istog kvaliteta kao i do sada.
CEDEMCEDEM
Nikola Koprivica, Izvršni direktor

 

Firma “2BI” tokom prethodnog perioda riješila je niz naših problema iz oblasti IT-a:IT konsalting vezan za telekomunikacije (na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu sa telekomunikacionim provajderima - predlaganje rješenja i rješavanje problema,komunikacija sa telekomunikacionim provajderima pri greškama, organizovanje preseljenja komunikacionih linija, pomoć pri implementaciji novih servisa BC-a i troubleshooting problema, kontakt sa IT-jem u Beogradu, pomoć pri instalaciji nove opreme, tehnički dio organizacije seminara i workshop-ova.

Angažovanje ove firme je odlično rješenje za održavanje IT sektora, gdje smo uz minimalne troškove obezbijedili maksimalnu efikasnost.

2BI je primjer kako se brine o klijentu. Efikasni, prijatni i uvijek imaju vremena.
BRITISH COUNCILBRITISH COUNCIL
Vanja Madžgalj, Manager

 

Održavanje IT sistema naše kompanije povjerili smo firmi “Business Integration & Business Intelligence”.

Inženjeri ove firme pomažu nam prilikom kupovine i instalacije nove opreme, te licenciranja programa, rješavanja telekomunikacionih problema privremenog karaktera, organizovanja preseljenja komunikacionih linija, kontakta sa IT u Beogradu radi usklađivanja pravila, servisa štampača i nabavke dodatne opreme.
Carlsberg MontenegroCARLSBERG MONTENEGRO
Igor Tanjević, Izvršni
Direktor

 

Naša kompanija se bavi poslom koji je gotovo isključivo zavistan od kvalitetnog funkcionisanja IT opreme koju posjedujemo.  Stoga nam je veoma važno da u svakom trenutku, u veoma kratkom vremenskom roku, možemo otkloniti eventualne probleme.  

Firma “2BI”, sa kojom sarađujemo, u potpunosti ispunjava naše zahtjeve i svojom aktivnošću omogućava neometano funkcionisanje naše opreme tokom radnog dana.

Možemo sa zadovoljstvom preporučiti firmu “2BI” i sve njene zaposlene za obavljanje poslova održavanje IT sektora.
AMG PHARMAMG PHARM
Sandra
Žepačkić, Manager

 

Saradnja sa „2BI“ je postala uspjesan zajednički poduhvat. Smatramo ih dijelom našeg tima.
MONTEPANO
Saška Martinović, Izvršni direktor

 

Pored svakodnevne tehničke podrške, “2BI” stalno unaprjeđuje naš IT sistem. Saradnja sa njima omogućava našim zaposlenim da se maksimalno posvete svom poslu.
IN NEKRETNINE
Snežana Bojović, Direktor

 

Zadovljni smo rezultatima. Rado vas preporučujemo našim partnerima i nadamo se dugoj saradnji.
CG BROKERCG BROKER
Aco Aleksić, Direktor

 

“2BI” u potpunosti opravdava sva naša očekivanja, jer usluga mora da prevazidje zahtjeve klijenta.
7. avgust7. avgust
Bojana Đukanović

 

Pristup poslovanju i usluge posebno prilagodjene potrebama klijenata koje pruža 2BI, premašila su naša očekivanja. Partner za svaku preporuku!
VERTIGO
Lazar Šćekic

 

“2BI” je primjer poslovnosti, tolerancije, prijateljstva. Kada pored svega imate i kvalitet onda možete bez problema da preporučite nekom prijatelju firmu kao sto je 2BI.
JU MEDIA MONT
Goran Stefanović

 

Saradnju sa 2BI-em smo otpočeli "sasvim slučajno", u potrazi za višom vrijednošču našeg softverskog i hardverskog sistema. Kao računovodstvena agencija koja doista puno ulaže u svoj softver, koja radi na osavremenjavanju svoje struke, savremen i prije svega bezbjedan i siguran sistem predstavljaju jedan od naših prioriteta. Bezbjednost i sigurnost sistema su vrijednosti kojima dodatno doprinosimo upravo u saradnji sa našim partnerom - 2BI-em.
FINANCE PLUSFINANCE PLUS
Biljana Banović, Manager

 

IT podrška nam nije potrebna svakodnevno, ali tehnika u našem poslu ne smije da zakaže. Pristup internetu je riješen na mnogo bolji način, a mreža u firmi radi brže od današnjeg prosjeka.
CONGRESS TRAVEL
Ivan Mijović, Direktor

 

Firma „2BI“ je u našem IT sistemu preuzela odgovornost za on-site support, budući da Wurth Crna Gora nema svoj IT, i da se oslanja na uluge IT department-a iz Beograda, koji ima

mogućnost da udaljenim pristupom pruži podršku zaposlenima u Wurth Crna Gora. Ono gde nam je 2BI bio od velike pomoći su poslovi u kojima računarima nije moguće pristupiti preko mreže, što podrazumeva čišćenje virusa, reinstalaciju operativnih sistema, dijagnostiku i komunikaciju sa servisima pri hardverskim otkazima...

Takođe, 2BI je bio od velike pomoći pri uspostavljanju VPN tunela ka ProMonte-u, budući da su pružili usluge sertifikovanog Cisco inženjera, koji je u direktnoj komunikaciji sa ProMonte-om celokupan posao završio bez naših intervencija, u najkraćem mogućem roku, uspostavljajući jedan od delova sistema mobilne komunikacije sa našim kolegama na

terenu. Sve u svemu, uslugama firme 2BI smo jako zadovoljni, budući da im je response time od trenutka prijavljivanja problema jako mali, pri čemu u trenucima kada nama to zaista treba imaju puno razumevanje za rad van radnog vremena, što nama, u ovom partnerskom odnosu, jako puno znači.
WURTHWURTH
Nikola
Timotić, Administrator informacionih tehnologija

 

Nabavka i licenciranje softvera, kupovina i održavanje računara su stvari o kojima ne razmišljamo previše, jer smo sve prepustili “2BI”. Na ovaj način u mogućnosti smo u potpunosti da se posvetimo aktivnostima vezanim za svakodnevno poslovanje.
MUZIČKI CENTAR CGMUZIČKI CENTAR CG
Žarko Mirković, Direktor

 

Posvećenost koju pokazuju članovi 2BI tima, omogućava njihovim klijentima da se i oni potpuno posvete svom poslu.
VIP BROKER
Ivan Šćepanović, Executive Manager

 

Posvećenost koju pokazuju članovi 2BI tima, omogućava njihovim klijentima da se i oni potpuno posvete svom poslu.
AGENCIJA ŠĆEKIĆ
Vesna Šćekić, Direktor

 

Plašili smo se da će postojanje Internet konekcija na svakom računaru ugroziti naše poslovanje. 2BI nam je pomogao da riješimo ovaj problem. Povezali su nam računare u mrežu, omogućili brzu razmjenu podataka i učinili da svaki računar ima izlaz na Internet. Trenutno rade na uvođenju procedure za pravljenje rezervnih kopija podataka, što je od izuzetnog značaja za naše poslovanje.
MONTIMPREX
Saša Radunović, Direktor

 

Naša firma je vremenom sa jedne lokacije proširena na tri lokacije u CG. Pri opremanju poslovnica informacionom infrastrukturom 2BI nam je pomogao da sve završimo u predviđenom roku i bez problema. Prije saradnje sa 2BI naša mreža je funkcionisala dobro , ali svaki sekund koji smo posvetili njenom funkcionisanju oduzeo je sekund vremena posvećen onoj djelatnosti zbog koje smo osnovani i zbogg koje postojimo. Zahvaljujuci 2BI naš IT sistem je nešto o čemu ne razmišljamo jer je u sigurnim rukama.
GRAFO OPREMA
Mijodrag Novović, Direktor

 

Korišćenje programa za knjigovodstvo nam je bilo otežano jer smo morali fakture koje se naprave u našem veleprodajnom objektu, svakog dana ponovo ukucavati u knjigovodstveni program na računaru u centrali. Ovo je oduzimalo dosta vremena i bilo nam je potrebno rješenje koje će pojednostaviti ovaj proces. Angažovali smo firmu 2BI koja nam je omogućila da se fakture sa udaljene lokacije direktno unose u program za knjigovodstvo u centrali čime smo izbjegli ponovno prekucavanje. Jednostavna stvar koja je učinila naše poslovanje efikasnijim.
MONTENEGRO BERZA
Gojko Maksimović, Dirketor

 

Prilikom spajanja Nove berze hartija od vrijednosti Crne Gore AD Podgorica i Montenegroberze AD Podgorica, 2BI tim je pružio podršku i omogućio uspješno formiranje novog IT sistema. Sve je obavljeno na najefikasniji način, tako da korisnici berze ni u jednom trenutku nisu bili lišeni naših usluga. Zadovoljni uspješno obavljenim poslom, odlučili smo da nastavimo saradnju i danas 2BI održava naše servere i mrežu.
NVO ZELENI DOM
Darko Pajović, Direktor

 

2BI je tim stručnjaka zahvaljujući kojima naša organizacija ne razmišlja o IT-u već je u potpunosti posvećena svom radu. Saradnja sa 2BI je ono sto smatramo izuzetno vrijednim.
DREAMY
Sanja Radović, Direktor

 

Besprijekornom kvalitetu osnovnog paketa usluga koji nam pruža 2BI, dragocjenu dodatu vrijednost daje njihova izrazita posvećenost svim našim potrebama i interesima. Visoka stručnost, pouzdanost i lojalnost su razlozi da Dreamy.d.o.o već dvije godine ima ugovor o saradnji sa 2BI i taj prijatni poslovni odnos će, sasvim sigurno, jos dugo potrajati.
NOVA KNJIGA
Predrag Uljarević, Direktor

 

2BI tim nam je pokazao kako pravilno korišćenje resursa iz IT oblasti doprinosi produktivnosti u našem radu. Svakoj firmi bih preporučio 2BI!
MFI Kontakt
Ivan Popivoda, Izvršni direktor za poslove kreditiranja i lizinga

 

Kada smo osnivali firmu znali smo da će pouzdan i bezbedan IT sistem biti osnova za dobro poslovanje. Angažovali smo 2BI od samog početka što nam je omogućilo da možemo da planiramo na pametan način ulaganja u IT. Danas možemo reći da je 2BI partner koji u potpunosti prati naše poslovanje i čini ga efikasnim.
GALEO
Ksenija Kolibelina, Direktor

 

IT sektorom u potpunosti rukovodi tim 2BI. Zahvaljujuci njemu mi ne razmišljamo o tome već smo u potpunosti posvećeni svom poslovanju.
Zajednica opština Crne Gore
Rajko Golubović, Direktor

 

Jednostavnost, povjerenje i profesionalizam je uvijek najteze postici, ali 2BI tim upravo odlikuju te karakteristike.
SLOEN DOO
Bogdan Marosek, Direktor

 

2BI firmu cini dobar tim ljudi koji se trude da izadju u susret svojim klijentima. Srdacno 2Bi preporucujemo svima za poslovnog partnera!
MAXIMIN DOO
Dragana Marković, Direktor

 

2BI firmu cini dobar tim ljudi koji se trude da izadju u susret svojim klijentima. Srdacno 2Bi preporucujemo svima za poslovnog partnera!
BOŽUR DOO
Radivoje Kovačević, Direktor

 

Ljudi koji znaju svoj posao i maximalno su posveceni potrebama svojih klijentima. Samo tako nastavite!
DG COMMUNICATIONS
Giovanni Gaglia, Izvršni
Direktor

 

Više ne razmišljamo kako i ko će da nam riješi neki problem sa računarima već kada će isti biti riješen. Vremenski rokovi su nam bitni i zaposleni iz 2BI-a rade svoj posao kako treba.
AKTUAR
Nela Dragović, Direktor

 

Uz 2BI smo sigurni da naš IT sistem funkcioniše na najbolji način. Zbog te sigurnosti 2BI uživa status veoma značajnog poslovnog partnera.
KONTOMEN DOO
Saša Kukurić, Direktor

 

U kratkom roku 2BI tim je pokazao da zna da radi svoj posao. Mogu sa pravom reci da je odluka da 2BI vodi brigu o nasem IT- sistemu potpuno ispravna .

Saznajte više >>>

Besplatan projekat izvedenog stanja

Inženjeri 2BI će uraditi besplatan projekat izvedenog stanja za zainteresovane kompanije.

Saznajte više >>>

Partneri

Poslovni partneri imaju vrlo bitnu ulogu za 2BI i njegove postojeće i potencijalne klijente.