2BI Usluge i proizvodi


Digitalni Kiosk

Preuzmite besplatnu aplikaciju za iPhone i Android:


Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su: Dopuna računa, Parking, Taxi, Osiguranje, Događaji, Rent a car, Transferi, Asistencije, Televizija, Internet i Kursevi.Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti pa Digitalni Kiosk brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Podaci se čuvaju isključivo na samom uređaju, u zaštićenoj lokalnoj bazi, dok smo cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili sa najvišim PCI DSS standardima.Prvi servis za plaćanje u mobilnoj aplikaciji „Digitalni Kiosk“ omogućava dopunu mobilnih pre-paid računa (za korisnike Crnogorskog Telekoma, Telenora i m:Tel-a). Izvršavanje dopuna je vrlo jednostavno i podrazumjeva unošenje broja kome se dopunjava račun, vrijednost dopune i odabir jedne od unijetih kartica koja će se koristiti za predmetno plaćanje.Servis Parking je namijenjen plaćanju parking mjesta po zonama u opštinama Podgorica, Herceg Novi, Nikšić, Berane i Tivat. U zavisnosti od grada koji odabarete u dnu ekrana će se pojaviti moguće opcije za plaćanje, odnosno zone koje postoje u toj opštini.Taksi servis omogućava najmoderniji način plaćanja mobilnim telefonom za usluge taksi prevoza. Nakon neophodnog skeniranja QR koda, odabira željene platne kartice, možete izvršiti plaćanje. Ovim je plaćanje taksi prevoza olakšano i u potpunosti digitalizovano.U okviru servisa Osiguranje obezbjeđuje se pravna zaštita usled upotrebe motornog vozila a pokrića su sledeća:

 • Troškovi zastupanja osiguranika u krivičnom ili prekršajnom postupku koji je protiv istog pokrenut radi saobraćajne nezgode, koju je izazvao ili doprinio nastanku upotrebom motornog vozila osiguranog polisom.
 • Troškovi krivičnog ili prekršajnog postupka koje mora da snosi osiguranik


 • U okviru servisa Dogadjaji se možete informisati o važnim događajima i kupiti kartu/ulaznicu za isti.  Rent a car servis omogućuje da veoma brzo i jednostavno unajmite automobil bez potrebe odlaska u rent a car agenciju jer se u samoj aplikaciji unose informacije o vremenu i mjestu kako preuzimanja tako i vraćanja automobila.  Korišćenjem aplikacije možete zakazati vožnju i obezbjediti pouzdanu uslugu prevoza, jednostavnim obezbjeđivanjem osnovnih informacija o transferu, i odabirom vozila koja su u ponudi.  Aplikacija nudi dva paketa asistencija, čije detalje možete naći u uslovima korišćenja obezbjeđenim u okviru same aplikacije.  TVzaSVE je TV servis je zasnovan na DVB-T2 tehnologiji. U pitanju je platforma koja korisnicima omogućava da gledaju omiljene TV programe bilo gdje u Crnoj Gori. U okviru aplikacije „Digitalni Kiosk“ možete kupiti TVzaSVE pripejd dopune za Osnovni i Prošireni paket. Servis je dostupan za korisnike Crnogorskog Telekoma.  Takodje možete izabrati i jedan od Internet paketa Telenor mreže.  U servisu Kursevi može pogledati na koji način vam možemo pomoći da savladate osnovne i napredne tehnike MS Excel-a, naučite kako da napravi odlične prezentacije ili napravi sajt koji zaista prodaje. Odabirom željenog kursa, možete izvršiti i plaćanje istog.  Korisničko uputstvo možete pročitati ovdje.


  Imate pitanje za nas?

  Nema problema, pišite nam na aplikacije@2bi.me i brzo ćemo vam odgovoriti.